Blog

Okos fehérneműk – A jövő már itt van!

Eljött az idő, amikor a fehérnemű alkalmazkodik hozzád – nem pedig fordítva!

Okos fehérmemű szériáink igazi forradalmi újdonságok! Hogy miért? Mert termékeinket a Triumph textilmérnökei az előzetes vásárlói igények alapján fejlesztették ki! Ilyen jellemző igény például a merevítő nélküli tökéletes tartás biztosítása, melyhez a Triumph igazi forradalmi innovációval állt elő!

A Design for life család részeként megálmodott Fit smart kollekció egyedülálló, 4D technológiájának köszönhetően merevítő nélkül is tökéletesen tart és hihetetlenül kényelmes. Teljesen rugalmas és alkalmazkodik minden mozdulathoz. A puha anyagnak köszönhetően
finom érzetet ad, alapanyaga egy, a világon egyedülálló géppel készül. Egész nap viselheted és még aludni is lehet benne!

Az extra hát és kosármérettel rendelkező hölgyek számára is ideális. Intelligens méretezésű: 4 méretben kapható, amely összességében 35 hagyományos méretkombinációt fed le – ennek köszönhetően még soha nem volt ilyen könnyű kiválaszt ani a megfelelő méretet!

Alsója ugyanúgy 4D technológiával készült, ami a rugalmasságot és a kényelmet biztosítja viselőjének.

TUDTAD?

MOTTÓNK: „AZ ÖTLETEK ÉLTETNEK MINKET, HORDHATÓVÁ TESSZÜK ŐKET“ Ez azt jelenti, hogy textilmérnökeink mindig egy lépéssel előrébb járnak abban, hogy fejlesztési munkájuk során integrálják az életstílusunkban bekövetkezett változásokat, valamint abban, hogy változtassanak ennek környezeti hatásain.