Blog

Alakformálás egy szempillantás alatt

Tippek tavaszi szettekhez, hogy mindig csinosnak érezhesd magad!

A tavasz közeledtével előkerülnek a vékonyabb kabátok, blézerek, szoknyák, felsők, amelyek többet mutatnak meg az alakunkból is. Ha úgy érzed, hogy nem vagy elégedett valamelyik testrészeddel, vagy formásabb sziluettet szeretnél, akkor Te is imádni fogod a Triumph alakformáló fehérneműit!

Vásárlóink megunhatatlan kedvence a 3 színben is kapható alakformáló trikó, amely a hasi részen kialakított erősítésének köszönhetően laposabb, feszesebb hasat, karcsúbb derekat varázsol viselőjének. Alsóneműink pedig minden csípőtájéki problémára megoldást nyújtanak – mindezt esztétikusan, és akár tanga fazonban is. Keresd üzletünkben vagy webshopunkban a Shape névre hallgató termékcsaládot!

Minimizer – a szemmel láthatóan kisebb méretekért! 

Vásárlóink szintén nagyon kedvelt darabjai a minimizer, azaz optikailag mellkisebbítő hatású melltartók, melyek rendkívül erős tartást biztosítanak. A magas stégrész a kosarak között garantálja a stabilitást, emellett a pántok is erősítettek, szélesebbek és kényelmesebbek. 

TUDTAD? A pántok a mellek súlyának maximum 5–10%-át tarthatják, funkciójuk elsősorban a melltartó stabilizálása. A többi súlyt a hátsó pánt tartja.

A minimizer melltartók közül a legkedveltebb darab a Ladyform soft minimizer melltartó, amely, amely a bázis (fekete és fehér) mellett más trendi színekben is kapható. A tökéletes hatás elérése érdekében viseld tai fazonú alsóval, amelynek enyhe alakformáló hatása van. Az extrább kosármérettel rendelkező hölgyeknek ajánljuk az Amourette melltartót is, slip fazonú alsóval.